Karate Kime Sports

KARATE

Karate is een dynamische vechtsport, die is ontstaan in Japan. De nadruk ligt vooral op het gebruik van stoot-trap en afweertechnieken. Het kent drie aspecten; karate als lichaamsontwikkeling, karate als zelfverdediging en als wedstrijdsport.

Judo Kime Sports

JUDO

Judo behoeft eigenlijk geen introductie. Het is éen van de bekendste budosporten. Nederland heeft een grote judohistorie, wie kent niet Anton Geesink, Mark Huizinga en de vele Olympische- en Wereldkampioenen, die ons land heeft voortgebracht .

Jiu Jitsu Kime Sports

JIU-JITSU

Jiu-jitsu is een verdedigingssport die in Japan werd beoefend door de Samurai. Het is ook de basis van de moderne budosporten judo, karate en aikido Het is een effectieve zelfverdedigingsmethode, aangepast aan de hedendaagse praktijk. Het geeft zelfvertrouwen en verbetert de conditie.

Thaiboksen Kime Sports

KICKBOKSEN

Thaiboksen of Muay Thai is een oude vechtsport die zijn oorsprong vindt in Thailand. De sport heeft zich nu ontwikkeld tot een gereglementeerde sport en kent een grote populariteit. Dit komt mede door de Nederlandse vechters die tot de wereldtop behoren.

boksen_kime_sports_hellevoetsluis

BOKSEN

Boksen of “the noble art of selfdefense” zoals deze sport ook wordt genoemd is een tactische vechtsport. Conditie, coördinatie en inzicht staan centraal.  In een afwisselende training komen vuisttechnieken, “het voetenwerk “, buikspieren, snelheid aan bod.

personal_training_kime_sports

PERSONAL TRAINING

U werkt voor een langere periode met uw personal trainer aan een gezonde manier van leven. Samen met uw trainer stelt u een doel op en een plan van aanpak. Sport, voeding en gewoontes, die invloed hebben op uw fitheid komen aan bod .

small_group_training_kime_sports

SMALL-GROUP TRAINING

U kunt ook kiezen voor een Small Group Training waarin u met meerdere personen traint. Het plezier door het gezamenlijk sporten is een extra motivatie naast die van de personal trainer .